CV

Hämta som ODT/PDF

 

Erik Einarsson

Brogatan 18

17441 Sundbyberg

Tel. 072-251 99 42

E-post: me@erikeinarsson.se
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/erikeinarsson

 

UTBILDNING

ROCKGYMNASIET/ESTETISKA PROGRAMMET, MALUNG-SÄLENS GYMNASIESKOLA — 2007 – 2010

Treårigt estetiskt program med inriktning musik.

MUSIKLÄRARUTBILDNINGEN, ÖREBRO UNIVERSITET — 2010 – 2015

Lärarprogrammet, inriktning musik, A-nivå, nio terminer.

ERFARENHET

FÖRBUNDSSEKRETERARE, UNG PIRAT, UPPSALA — 2015-04 – 2017-03

Förtroendevald och heltidsarvoderad tjänst med fokus på att sköta förbundets dagliga administration och ekonomi. Mina arbetsuppgifter var bland annat löpande bokföring, löneadministration, registerhantering och betalningar. Inom administrationsområdet ingick både framtagande och arkivering av förbundets styrdokument, avtal och policies, granskning och godkännande av protokoll från medlemsföreningarna samt hantering av medlemsregister inklusive mail och personuppgiftshantering. Jag ansvarade även för bokningar av resor och boende vid förbundets aktiviteter samt datainsamling relaterat till detta. Vid behov bestod jag även medlemsorganisationer med administrativt och ekonomiskt arbete samt handledning.

Jag ansvarar även för stadsbidragsansökan till Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, vilket inbringat förbundet cirka 2 589 000 kronor under mina två år som ansvarig för uppdraget.

IT-ANSVARIG, UNG PIRAT, UPPSALA — 2015-06 – NUVARANDE

Ideellt uppdrag med ansvar för förbundets webbutrymmen och chattserver. Grundläggande administration av Ubuntu Server med LEMP-konfiguration.

LJUDTEKNIKER, KOLHUSTEATERN, HÄLLEFORSNÄS — SOMMAR 2013 & 2014

Ljudtekniker under repetitionsperiod och samtliga föreställningar hos Kolhusteaterns musikaler “Tillbaka till den förbjudna planeten” 2013 och “Spring Awakening” 2014. Arbetsuppgifterna var främst ljudmixning under föreställning och repetition, men även felsökning, riggning och nedriggning, samt underhåll av inhyrd teknisk utrustning.

MONTÖR OCH TRYCKARE, DALARNAS PARAPLYFABRIK, MALUNG — SOMMAR 2011, 2012 & 2015-01 – 2015-03

Arbetade på familjeföretaget under somrarna 2011 och 2012 samt en kortare period innan jag påbörjade heltidsarvoderad tjänst hos Ung Pirat. Arbetade främst med montering av fotoparasoller och screeningtryck på fabrikens reklamtryckeri.

 

ÖVRIGA KUNSKAPER

LibreOffice Calc/Microsoft Excel

Speedledger

B-körkort

 

SPRÅKKUNSKAPER

Svenska – mycket bra i både tal och skrift

Engelska – mycket bra i både tal och skrift

 

REFERENSER

Referenser lämnas på begäran.